бул. Витоша 96
София,
България
23.3179152
42.6866436
UserLikes
Име:

ДЕНИЕЛ ПАРКЕТ

Адрес: София, бул. Витоша 96
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.denielparket.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Паркет
Дейност:

Паркет

Ключови думи: паркет, циклене, циклене на паркет, редене на паркет, аминиран паркет

Галерия


ДЕНИЕЛ ПАРКЕТ ДЕНИЕЛ ПАРКЕТ ДЕНИЕЛ ПАРКЕТ


Сподели във Facebook






Услуги

ДЕНИЕЛ ПАРКЕТ е дългогодишен лидер в паркетните услуги. Нашите квалифицирани специалисти предлага комплексна услуга за изработка - консултации, транспорт, проектно решение и изпълнение.

Във Даниел ПАРКЕТ Вие не само можете да намерите желаната паркетна настилка, но и да се възползвате от помощта на квалифициран съветник във всяка стъпка – от избора на Вашия паркет и монтажа му, до поддръжката. Вашето обаждане е стъпка към най-коректната фирма и най-доброто качество от лидерите на пазара.

Процес на монтиране на паркет
1.подготовка на циментова замазка- шлайфане, обезпрашаване, полагане хидроизолационен грунд два слоя

2.редене на паркет с лепене към замазката,

3.циклене
4.цялостно фугиране
5.шлайфане и полиране с тридискова машина
6.финално обработване на дървото с масло, байц или трикратно лакиране с предварително избран лак- сатен, гланц, мат.
Изберете качество, което не всеки майстор може да постигне на напълно конкурентни и реални цени.

Ценова Листа на паркетните услуги
Монтаж на подови настилки
7 лв. Редене на паркет
При правилен монтаж паркетът има безупречно поведение. При лепене на паркет е важно основата да е равна, здрава и суха. Негативно влияние може да окажат влагата и резките температурни промени.
8 лв. Пренареждане
Извършва се с цел събиране на фугите, премахване скърцането на паркета или друго. За постигане оптимални резултати се препоръчва, при пренареждане паркета да се лепи за подовата замазка.
2.50 лв. Притягане чрез причукване
Извършва се с цел събиране на фугите. Не при всеки паркет е възможна тази операция.
7 лв. Редене на дюшеме
При монтаж на дюшеме, независимо дали е необработено или фабрично лакирано е много важно основата /замазката/ да бъде равна и нареждането да става с лепене с професионално лепило, създадено за тази цел.Също така предлагаме, богат изборна дюшемета от екзотична дървесина.
10 лв. Редене на скара за дюшеме
Най-често за скара на дюшеме се използват летви с размери около 40х40. Препоръчително е рамката да започва и свършва на 5см. от всички стени, като скарата трябва да бъде перпендикулярна на дюшемето. За да изглежда помещението по-голямо, дюшемето може да се се реди по дължина, така че скарата се реди по ширина.
3,50 лв. Редене на ламиниран паркет
Ламинираният паркет се полага върху идеално равен под. Разлики от около 2 мм се компенсират със специална подложка. Основата трябва да бъде суха, обезмаслена и обезпрашена.
Желателно е ламинатът да престои 48 часа в помещението, за да се аклиматизира. Монтажът на ламината започва с полагането на подложка. Обикновената подложка служи за пароизолация и предпазва долната повърхност на ламината и основата от търкане една в друга.Задължително се оставя отстояние от стените около 8 – 15 мм, за да се избегне издуване на настилката при случайно овлажняване
2 лв. Изваждане и почистване на паркет
Извършва се с цел почистване на паркета от груби замърсители, след което се пренарежда и притяга за да се съберат фугите.
Обработка на подови настилки
4 лв. Циклене с професионална, безпрахова, тридискова машина Трио
Използването на професионална тридискова машина Трио позволява постигане на идеално гладка и много финно полирана повърхност на положения паркет.
3 лв. Циклене с валова машина
Цикленето е процес, при който се отнемат неравностите между паркетините с цел пълното изравняване на паркета, като се цикли от по-едра към по-финна шкурка .
3 лв. Шлайфане с тридискова машина
Поради спецификата на валовата машина за циклене на паркет, ъглите на помещението остават недостъпни, за тях се използва дискова машина за шлайфане на паркет, с която се постига глатка и фина повърхност на паркета.
8-10 лв. Циклене на блажна боя, безир
За премахване на старият захабен лак, боя, безир или друго се използва валова машина с едра шкурка, след което с дискова машина се шлайфа паркета за постигане на необходимата гладкост.
2,50 лв. Фугиране
Фугирането е процес при, който се запълват фугите между паркетините със специална смола премесена със трици.Фугирането се извършва след циклене и преди финното шлайфане. За да се получи добър резултат е необходимо паркетът, който се фугира да не мърда и скърца.
1 лв. Байцване
За да се промени естественият цвят на дадена дървена плоскост или паркет, без да се закрие структурата на дървото, те се намазват с разтвор от определена боя, киселина, основа или метална сол. Тези разтвори са известни под общото име „байц , а самият процес — байцване. Нанесеният върху предварително обработената повърхност на дървото байц прониква на по-голяма или по-малка дълбочина в шуплите, без да ги запуши и без да скрие текстурата на дървото, която от някои видове байц изпъква дори по-ясно.
1 лв. Лакиране
Паркетът се лакира с цел запазване на дървото, подчертаване на неговата шарка и придобиването на блясък или мат. От правилното нанасяне на лака зависи цялостната визия на вашият паркет или дюшаме.
1,50 лв. Междинно шлайфане
Извършва се с дискова машина или на ръка. При лакиране дървото настръхва и е необходимо да се премахне това настръхване за да се получи идеално гладка повърхност.
Монтаж на завършващи елементи
2-3,50 лв. Монтаж на первази
Первазите са важен елемент от подовите настилки, който се поставя между паркета и стените за да се скрие остатъчното разстояние. Первазът се монтира по всички ъгли свързващи пода и стената, като могат да бъдат от различен материал - дървени, MDF, PVC или метал.
*Цените са само за труд без материали. Дениел Паркет си запазва правото за промяна на цените при оглед на място.

Дениел паркет работи само с екологично чисти материали и продукти.

 
Открийте ни в Google+