с. Българене /на края на селото/
Българене,
България
25.0759336
43.440098
UserLikes
Име: БАЛКАН ПАРКЕТ - ФАБРИКА ЗА ПАРКЕТНИ НАСТИЛКИ
Адрес: Българене, с. Българене /на края на селото/
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.balkanparket.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Паркет
Дейност:

Фабрика за производство и продажба на паркетни настилки, маси - тип холни и трапезни от дъб

Ключови думи: балкан паркет, паркет, холни маси, трапезни маси, дъб

За нас

Балкан Паркет ООД започва своята ефективна дейност през 1997 година, като основен предмет на дейност е износ на заготовки за паркет - паркетина от бук и дъб за Република Турция. През следващата година 1998, след закупуването на специални паркет машини и построяването и оборудването на необходимите за обработката на материала парилни и сушилни, започва да произвежда готов паркет. Същият се изнася предимно в Република Турция, където основни клиенти са големи строителни фирми и магазини в Анкара, Истанбул, Анталия и други градове.


Собственик на фабриката в Българене е турският гражданин Мехмет Али Полат и сина му Волкан Полат, чиято собственост е и фабрика в Република Турция, намираща се в град Ербаа, област Токат, североизточно от Истанбул в района на Черно море, заемаща немалката площ от 8000 кв.м.


Село Българене се намира в северната централна част на Република България, на 140 км от столицата София, в подножието на Троянския Балкан. Движейки се по магистрала Е79 от София и след това по първокласния път Е772 - посока град Варна село Българене е леснооткриваемо. Намира се на 25 км от град Троян и на 15 км от град Ловеч. Селището се намира в изключително благоприятен за дейността, с която се занимава, географски район. В този район климатът е благоприятен за дървения материал, нуждаещ се от хладен планински въздух и топъл североизточен повей. Троянският Балкан е район със здравословен планински въздух, екологически чиста растителност и много минерални извори. В този район се намира и Българене, където на площ от 13000 кв. м., в западната част на селото е построена фабрика за производство на паркет. Тук се извършва и цялата обработка на материала до появяването на крайния продукт - паркет, чийто цикъл на производство изисква продължителност и осигурена складова площ.
 
Открийте ни в Google+